Ste pripravljeni na izziv, ki ga ponuja delo v vodilnem slovenskem medijskem podjetju?

Od kreativnih producentov do inženirjev, od novinarjev do spletnih strokovnjakov, PRO PLUS združuje in neguje ogromno različnih talentov. Skupna lastnost vseh pa je zagotovo navdušenje in strast za medijski svet. Če to strast z nami deliš tudi ti, se pridruži raznoliki ekipi, ki vsak dan ustvarja nove medijske trende.

Ker smo vodilno medijsko podjetje v Sloveniji.

Čeprav naš začetek sega v leto 1995, naše poslovanje še vedno kaže stalne inovacije in rast. Z grajenjem na teh trdnih temeljih ohranjamo vodilno pozicijo in tako uspešno izkoriščamo številne priložnosti in izzive, ki se pojavljajo v novi digitalni dobi.

Ker zaposlenim omogočamo razvoj.

Zavezani smo k poslovnemu razvoju naših zaposlenih in zato skušamo vsakomur od njih zagotoviti dolgoročno karierno pot. Prav tako smo znotraj podjetja ustvarili kreativno okolje, ki spodbuja tudi osebni razvoj naših zaposlenih. Nenehne možnosti za učenje, pretok informacij, skupinski duh ter odprta kultura so ključni del našega podjetja.

Ker cenimo in nagrajujemo dosežke.

Menimo, da kariera pomeni veliko več kot le prejemanje mesečne plače. Zato svoje zaposlene spodbujamo, da dosegajo tako karierne kot tudi osebne cilje ter tako izkoristijo ves svoj potencial. Pri tem skušamo zavzemati holističen pristop k nagrajevanju njihovih dosežkov, kjer so finančna varnost, življenjski slog, stalno učenje, osebni razvoj in odprta kultura glavne komponente, ki zaposlene spodbujajo k izjemni zavzetosti za svoje delo.

Spoznaj ljudi, ki skupaj ustvarjajo našo veliko zgodbo o uspehu.

Verjamemo, da so zaposleni naše največje bogastvo in ključ do našega uspeha.

Zato znamo prepoznati in ceniti talent vsakega izmed njih, ga nagraditi za njegove dosežke in spoštovati njegovo individualnost. Znamo negovati dobre medsebojne odnose, ohranjati vzdušje odprtosti in uresničevati skupne cilje.