Kar 61 % vseh slovenskih spletnih uporabnikov redno obiskuje naše spletne portale (vir: MOSS).

Na strateško pomembnem področju spletnih medijev PRO PLUS igra pomembno vlogo vse od začetka leta 1998, ko se je podjetje osredotočilo tudi na razvoj novih medijev. Z najbolj obiskanim portalom v Sloveniji 24ur.com, specializiranimi spletnimi portali ter močnim razvojem na področju družbenih omrežij in mobilnih aplikacij medijska hiša utrjuje svojo pozicijo najuspešnejšega medijskega podjetja v Sloveniji, ki ustvarja najbolj brane spletne vsebine.

24ur.com najbolj obiskan spletni in medijski portal v Sloveniji

24ur.com je najbolj obiskan spletni in medijski portal v Sloveniji. Med 20 najbolj obiskanih spletnih strani v državi pa se umešča tudi vseh 7 specializiranih portalov podjetja; Zadovoljna.si, Vizita.si, Moškisvet.com, Cekin.si, Bibaleze.si, Dominvrt.si, Okusno.je. Vseh sedem po obiskanosti zaseda 1. mesto v konkurenci (Vir: MOSS). Spletne strani 24ur.com, Bibaleze.si, Dominvrt.si, Moškisvet.com, Okusno.je in Zadovoljna.si so dostopne na vseh mobilnih napravah.

QUADL Zlato odličje za kakovost: Prebivalci Slovenije v prvi raziskavi QUDAL – QUality meDAL Slovenija ki je bila opravljena marca 2014, menijo, da je portal 24ur.com najbolj kakovostna spletna stran s slovensko vsebino.

Uporabniki spleta skoraj tretjino časa, ki ga namenijo slovenskim spletnim stranem, preživijo na naših spletnih portalih (vir: MOSS).