S svojimi spletnimi portali se PRO PLUS prilagaja najnovejšim mobilnim trendom in informacijsko-komunikacijskim inovacijam, zato so vsi naši spletni portali prilagojeni spremljanju na različnih mobilnih platformah in mobilnih napravah.

 

24ur.com

Spletni portal 24ur.com je na mobilnih napravah na voljo tudi v obliki brezplačne aplikacije, saj je razvoju in implementaciji lastne aplikacije za iPhone in iPad sledila tudi aplikacija za najbolje prodajani operacijski sistem na svetu Android. Vse izvedenke je mogoče pretočiti s spletnih trgovin, Applovega App Stora in Googlovega Android Marketa. V treh dneh je postala največkrat prenesena vsebina v Sloveniji. Uporabniki lahko z aplikacijo spremljajo vse vsebine, ki so jim na voljo na 24ur.com: članke, fotografije, fotogalerije, video posnetke in komentarje.

 

Specializirani spletni portali

Razvoju brezplačne aplikacije 24ur.com je sledil še razvoj mobilnih aplikacij za izbrane portale. Za operacijski sistem iOS (aplikacije za 24ur.com, VOYO, Moškisvet.com, Zadovoljna.si), android (aplikacije za 24ur.com, VOYO), windows (aplikacije za 24ur.com in VOYO) in BlackBerry (VOYO). Mobilne spletne strani so na voljo za portale 24ur.com, Bibaleze.si, Okusno.je, Moškisvet.com, Zadovoljna.si ter Dominvrt.si.

VOYO je najbogatejša spletna videoteka v Sloveniji, kjer lahko prav vsak najde nekaj zase.

Na voljo so vam filmske uspešnice in večne klasike, resničnostni šovi, sinhronizirane risanke, aktualne dnevno-informativne oddaje, športni prenosi, popularne serije telenovele in še in še. VOYO ponuja vpogled v svet videovsebin za vse okuse, starosti in trende ob vsaki uri dneva.

VOYO je zdaj res na voljo kadarkoli in kjerkoli. Z eno naročnino na vseh napravah - na osebnem računalniku, kot aplikacija na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih za najbolj priljubljene mobilne operacijske sisteme iOS, Android, Windows Phone in BlackBerry, poleg tega pa je VOYO aplikacija na voljo tudi za pametne televizorje, ki podpirajo operacijski sistem Android, ter televizorje znamk Phillips, Samsung in LG. Dostop si lahko zagotovite tudi preko svojega operaterja.