24UR  že od prvega dne programa POP TV - 15. decembra 1995 zagotavlja kakovostno in profesionalno pripravo novic. Z najsodobnejšimi televizijskimi smernicami ekipa pripravlja najbolj gledan informativni program v državi.

Za uspeh so zaslužni številni ustvarjalci pred in za kamerami. Od voditeljev, novinarjev, urednikov, producentov, redaktorjev, organizatorjev, snemalcev, asistentov, do montažerjev in številnih drugih. Z dinamičnim, prodornim in profesionalnim pristopom k pripravi vsebin, ki jih je z multimedijskim razvojem mogoče spremljati tako na televiziji, spletu, prek mobilne spletne strani m.24ur.com ali aplikacije za pametne naprave in na VOYO, kjer je tudi arhiv preteklih oddaj. Ustvarjalci pa o aktualnem dogajanju obveščajo tudi prek družbenih omrežij.

 

24UR

 
Kontakt:

Telefon: +3861 589 32 52

E-naslov: uredniki24ur@pop-tv.si

 

Preverjeno

 

Kontakt

E-naslov: preverjeno@pop-tv.si

 

24UR

Osrednja informativna oddaja 24UR je z gledalci že vse od prvega dne programa POP TV - 15. decembra 1995. S svojim prihodom je naznanila novo obdobje televizijskih informacij v Sloveniji. Z dinamičnim pristopom, prodornimi in kakovostnimi novinarskimi prispevki, uigranimi voditeljskimi pari, atraktivno grafično podobo in razgibanim ter modernim studiem, ki omogoča vsebinsko bogato in najmodernejšo podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevno-informativna oddaja v Sloveniji.

Voditelji: Darja Zgonc, Edi Pucer, Petra Kerčmar, Jani Muhič


24ur popoldne

24UR POPOLDNE je z gledalci od 3. marca 2008. Informativna oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja; politike, gospodarstva, družbe in vremensko napoved. Novinarji se s svežimi novicami javljajo v živo z različnih prizorišč po Sloveniji, aktivno sodelujejo tudi kolegi iz tujine iz vseh večjih prestolnic. Vremensko napoved voditelji vremena podajo po krajšem klepetu z voditeljem v studiu.

Voditelji: Darja Zgonc, Edi Pucer, Petra Kerčmar, Jani Muhič


24ur zvečer

24UR ZVEČER je z gledalci od 2. aprila 2007. Informativna oddaja ponuja vsebinsko in vizualno bogat ter sodoben vpogled v dogajanje dneva. Na zgoščen in atraktiven način so podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačin in tujih dogodkov.

Voditelj: Uroš Slak

24ur vreme

Vremenska napoved je stalnica vseh oddaj 24UR, od 17. marca 2008 je pet do sedmih zvečer na sporedu še posebna vremenska napoved. Pripravljene so ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in ponujajo gledalcem še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki.

Voditelji: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek

Več na: vreme.24ur.compop in

Priljubljeni POP In na POP TV gledalcem ponuja zanimive in atraktivne informacije iz sveta glamurja, estrade, glasbe in filma. Znotraj osrednje informativne oddaje 24UR je z gledalci vsak delovnik, ob nedeljah pa ponudi še izčrpen, atraktiven, zanimiv pregled dogajanja tedna doma in na tujem. Dnevno dogajanje na družbeni sceni spremljajo izkušeni novinarji, družabni kronisti. POP In je na POP TV stalnica 24UR že od leta 1996.

Voditeljici: Polona Zoja Jambrek, Ota Širca Roš

Več na: 24ur.com/popin/Šport

Športni del zaključuje oddajo 24UR. V njem gledalci najdejo pregled aktualnih dogodkov iz sveta nogometa, košarke, smučanja, hokeja, motociklizma, tenisa, rokometa, golfa, ekstremnih športov in še številnih drugih. Pred kamerami 24UR spregovorijo številni športni asi, selektorji, navijači in drugi, kamere pa obiščejo številna, tako domača kot tuja prizorišča.

Voditelji: Nika Mulec, Tomaž Klemenčič, Andraž Hočevar, Nataša Gavranić

Več na 24ur.com/sport/Vizita

Vizita gledalcem podaja sveže informacije s področja zdravja, poroča o medicinskih novostih in osvešča o novih tehnikah zdravljenja. V Viziti je spregovorilo že več kot tisoč tujih in domačih strokovnjakov, predvsem zdravnikov, pa tudi zdravilcev in ljudi, ki so razgrnili svoje osebne izkušnje z boleznimi in zdravljenji. Poudarek rubrike je na možnostih izboljšanja kvalitete življenja in dejstvu, da lahko največ naredimo sami zase. Vizita je stalnica oddaje 24UR že od 15. decembra 1996. Na sporedu je ob petkih. Priljubljena rubrika pa je z istoimenskim naslovom na voljo tudi na spletu Vizita.si.

Voditeljica: Urška Šestan

 

Nina Arlič Vobič,
dnevna urednica
Damjan Košec,
izvršni producent
Matjaž Erznožnik,
dnevni urednik
Luka Lazar,
urednik športa
Tjaša Slokar,
direktorica in odgovorna urednica informativnega programa
Jure Rot,
producent športa
Darja Zgonc
Petra Kercmar
Jani Muhič
Maja Čretnik Sodja
Edi Pucer
Jana Morelj
Robert Erjavec
Katja Jevšek
Ota Širca Roš
Polona Zoja Jambrek
Nika Mulec
Andraž Hočevar
Tomaž Klemenčič
Alenka Mirt
Miha Drozg
Urška Šestan
Alenka Arko